Over ons

Onze Missie

De Missie van Unico Sportswear is het ontwerpen en produceren gepersonaliseerde sportkleding om jouw prestaties & uitstraling naar een hoger niveau te tillen.

Wij Zijn Unico Sportswear

Unico Sportswear is een innovatieve onderneming gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van hoogwaardige, gepersonaliseerde sportkleding. We bieden sporters van alle niveaus de mogelijkheid om kleding te dragen die perfect aansluit bij hun individuele stijl, behoeften en doelen. 

Uniek & Toegankelijk voor iedereen

Bij Unico Sportswear geloven we dat sportkleding niet alleen functioneel en comfortabel moet zijn, maar ook een weerspiegeling moet zijn van de persoonlijkheid en identiteit van de sporter. Ons ervaren team van ontwerpers werkt nauw samen met klanten om unieke ontwerpen te creëren die voldoen aan hun specifieke wensen. Of het nu gaat om een sportteam, een sportschool, een school of individuele sporters, wij zorgen ervoor dat elk kledingstuk een uniek statement maakt.

Persoonlijke Aandacht

Bij Unico Sportswear hechten we veel waarde aan klanttevredenheid en streven we naar een naadloze klantervaring. Ons toegewijde designteam staat klaar om klanten te ondersteunen bij het maken van ontwerpkeuzes, het plaatsen van bestellingen en het beantwoorden van eventuele vragen. We streven naar een snelle levertijd en garanderen dat elke bestelling met zorg wordt behandeld.

Scroll to Top